Fajnie ja lubię ten odgłos pracy silnika , a teraz
będą oba latać czlyli z dwóch może skakać naraz 40 spadachroniarzy . Kapitalny widok !!!
Będzie dwa razy więcej skarg na te buczące złomy, czy właściciel nie mógł kupić czegoś cichszego? Grunt żeby kasa się zgadzała. A gdzie są Piotrkowcy radni bezradni, pewnie obudzą się przed wyborami. Jakby to były ciche, mniej uciążliwe samoloty to niech skaczą dzień i noc.
Super. Lubię spadochroniarstwo. Niech się dzieje jak najwięcej w tym temacie. Nie rozumiem jak może tak wspaniały sport komuś przeszkadzać. Ale rozumiem, że jak ktoś maruda to mu wszystko przeszkadza.
Proponuję, żeby w ramach budżetu obywatelskiego rozważyć budowę osiedla dźwiękoszczelnych schronów, do których będą mogły przeprowadzić się osoby, którym wszystko przeszkadza. Jeżeli się nie da mam od razu alternatywę - opłacić im 2 tygodnie mieszkanie w Warszawie na Ochocie w pobliżu Okęcia.
Kolejny 50 letni antyk.Pewnie tanszych nie bylo?Napchac ludzi jak kiedys do minibusa i kaska plynie szerokim strumieniem.
Jestem za tym,zeby w Piotrkowie wprowadzili skok stratosferyczny.To dopiero bedzie czad,tylko zeby spadochron rozwijali zaraz nad ziemia.
Następny Buczek nad naszym niebem, ale oczywiście rządzący miastem mają to gdzieś...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!